sunnuntai 9. joulukuuta 2012

High heel sneakers

Tänä syksynä on paljon tallustellut vastaan korkolenkkareita. Lenkkarit on nyt jotenkin muotikengät, joten pitäähän niitäkin löytyä naisellisena korkoversiona.High heel sneakers
polyvore.comMinusta tuollaiset kengät olivat aivan uskomattoman rumat. Muistan, kuinka alkusyksystä erään ruotsalaisen tytön kanssa hirnuimme kyseisille malleille ja olimme yhtä mieltä siitä että ei koskaan.
Mutta, never say never. Nyt on nimittäin silmää alkanut hurjasti miellyttää nuo kengät... Mitkä tahansa ylläolevassa kuvassa esiintyvistä ottaisin mieluusti kaappiini. Kaksi kuukautta sitten haukkumisen aiheena, nyt himotuslistalla. Jännä kuinka asioihin tottuu ja mieltyy kun niitä tarpeeksi ympärillään näkee. Ja kyse ei ole siitä että haluaisin kengät koska ne on "in". En ole koskaan välittänyt mistään semmoisesta, ennemminkin olen ollut loppuun asti kaikkeja trendejä vastaan. Vasta nyt pikkuhiljaa olen alkanut antaa itselleni luvan tykätä myös niistä asioista mistä muutkin tykkäävät.


Jotenkin mulle käy hyvin usein näin.... iltasanomat.fi

Mitä te olette mieltä korkolenkkareista?? Ihanat vai ihan kamalat, rupeanko metsästämään vai hylkäänkö ajatuksen?

Sneakers are kinda "in" right now. I totally don't understand that trend. Two months ago I used to laugh to high heeled sneakers. I tought they were reeeeally ugly, and was sure that I would never ever wear those kind of shoes. But, never say never.... Now, when seen people everywhere wearing them, I find myself kinda wanting a pair too! What's your opinion: ugly or fab?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti