torstai 25. lokakuuta 2012

Bikerbootsit

Biker Boots
http://mirka-maaren.polyvore.com/

Paitsi että bikerhenkiset takit ovat nyt tosi in, niin kaikilla tuntuu olevan jalassa bikerbootsit. Paitsi minulla!

Omaa silmää on jo useamman vuoden miellyttänyt tuollaiset heiman rockhenkiset, ronskit jalkineet, ja nyt niistä on tullut ihan hitti muidenkin keskuudessa. Enkä ihmettele, kun yhä enemmän ja enemmän maailmalla tuntuu yleistyvän sellainen bohemian rock chick-tyyli.

Bikerbootsien hienous on siinä, että ne käyvät lähes asuun kuin asuun. Arkena yhdistäisin ne niin mekkojen, shortsien kuin farkkujenkin kanssa. Lokakuun Trendissä bikerit oli yhdistetty jopa suoriin housuihin. Erityisen ihanat minusta ne ovat yhdistettyinä johonkin "hempeisiin" asusteisiin, esim vanhaan roosaan tai kukkamekkoihin. Tykkään kontrasteista. Ja näin syksyllähän nuo olisivat oikeasti käytännölliset, saappaat kun ovat -täällä ainakin- ihan must. Ellei sitten välttämättä halua tarpoa jatkuvasti märissä kangaskengissä.

Kuitenkin, koska olen nuukailija, niin en halua näistä(kään) kengistä maksaa. Yllättäen alle kolmenkympin ei unelmakenkiä ole (vielä!) löytynyt, mutta etsintä jatkuu. Nizzassa pyhitin kokonaisen päivän täydellisten bikereiden metsästykseen, ja löytyikin sentään joitain vaarteenotettavia ehdokkaita. En kuitenkaan yksiäkään ostanut, muutamastakin syystä.
Ensinnäkin: koska kaikilla on tuollaiset, niin tarjontaa on, ja päätös on vaikea tehdä. Haluaisin sellaiset jotka puhuttelevat, joissa on se jokin juttu joka erottaisi ne muista. Kuitenkaan ei saisi lipsua liian kauas haetusta tyylistä, mikä johtaakin toiseen pointtiini: jostain syystä, aina kun etsin jotain tiettyä, päädyn katselemaan vähän sinne päin -tuotteita, jotka sitten loppujen lopuksi eivät kuitenkaan tyydyttäisi sen nimenomaisen asian halua.
Ja kolmanneksi: minulla on tällaiset -Suomessa! Ärrrrsyttää ostaa jotain, mitä jo omistaa, muttei voi kuitenkaan käyttää. Tuntuu niin turhalle.

Alla pari kuvaa kengistä joita harkitsin, mutta jotka nyt eivät kuitenkaan olleet ihan just sitä.


Periaatteessa jees, mutta pikkujutut tökki: kärjen muoto,
korko, remmin niitit...

Punaiset kenties? Hetken harkitsin.

Nämä olivat ihanat, mutta liian kaukana siitä tyylistä mitä  hain,
sekä ehkä myös omasta tyylistäni.

Näihin kanssa ihastuin, mutta nämä olivat sitten kanssa sitä
jotain muuta. Ja lähes tämmöiset mulla jo on.
Näitä harkitsin pitkään: tykkään kärjestä. Tiedän kuitenkin,
etteivät nämä olisi riittäneet: nauhallisina ne ovat
vähän liian somat. Bit too much Mary Poppins..


Nämä olivat perinteiset, ja ihanan paljon niittejä! Kakskymppiä
olisin maksanut, mutta 40e oli vähän kuitenkin liikaa.

Nämä olisin ostanut vaikka eivät ole sinne päinkään!
Onneksi ei ollut kokoja.

Kaikki kengät siis Nizzan Carla B, hinnaltaan 27-45e.



I just wantwantwant bikerboots with studs! They are so in this fall, and in my opinion they look amazing with everything: jeans, shorts, dresses.... But I really don't want to use my little salary on these shoes, because I already do have one pair - bad luck they're in Finland! Also, now there are so many options in the stores that it's really hard to deside. The shoes would have to be perfect, "almost what I wanted" would not be enough, they would not satisfy my need.
On top there are pictures of boots I looked in Nice, but there was something wrong with all of them.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti