sunnuntai 28. lokakuuta 2012

(Armeijan) vihreissäMinä sitten kävin ostamassa sen armeijatakin mistä puhuin aiemmin. Täydellisin löytyi loppujen lopuksi KiloShopista, ja vaikka se olikin vähän kallis (n 25e), niin otin mielummin kivemman ja hintavamman kuin halvemman mutta ei-niin-kivan. Valinta oli oikeastaan aika vaikea, koska valikoimaa oli! Armeijan käytettyjä kuteita kun myydään lähes jokaisessa vintagekaupassa. Mutta halusin sellaisen, joka olisi vyötäröltä vähän kireämpi, ja omassani onkin etupuolella kuminauhat vetämässä takkia hieman sisäänpäin. Jos en ihan väärin tulkinnut, niin oma takkini on ollut Italian armeijan käytössä.
Takin ostoa prosessoitiin kokonainen päivä, ja ramppasin eri kauppojen välillä vertailemassa. Ennen lopullista päätöstä sovitin ostamaanikin takkia vissiin 5 kertaa, kolmella eri käynnillä.

Kyltit seinällä kertovat paljonko milläkin värillä
merkityn vaatteen kilohinnaksi jää.
Vain yksi KiloShopin armeijatakkirekeistä.
Sunnuntain röntsäasu.


Valitettavasti en tajunnut ottaa hiuksia tieltä.
Vihreä on kuulemma in, niin tässä sitä nyt takissa ja paitulissa.
For weeks I wondered wether to buy this army jacket or no. But finally, when I made the decission, it was much harder to decide than I tought. There were too many options! I wanted one that would be a little tight on the waist, and in the end, I found the most perfect in the KiloShop. Even though it was a bit expensive (around 25e)I took a rather nicer and bit more expensive than not-so-nice but cheaper.

1 kommentti:

  1. Moi! Tässä rakas poikaystäväsi. Voin hommata sulle töistä muutakin armeijatavaraa jos haluat:) Soita vaan. Kivoja kuvia ja hyvä juttu. :)

    VastaaPoista