keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Housuhimotuksia

Viime aikoina on päivitykset jääny vähän vähälle, ja olleet muutenkin aika nopsasti hutaistuja. Syynä on se, että minä oon ollu salilla sen sijaan että oisin  nöpöttäny tietsikan ääressä! Siitä ehkä lisää myöhemmin.
Nyt luultavasti vähän sama jatkuu, S kun tulee loppuviikoksi tänne rakkauden kaupunkiin luokseni käymään! Luultavasti ei siis tule kauheasti kirjoiteltua, vaikka asiaa taas kyllä olisi.

Salille hipsiessäni kävelen aina H&M:n ohi. Siellä on joku midseason sale tai jotain, ja minua himottaisi kamalasti yhdet housut!

H&M golden pants


Nämä kullanhohtoiset pökät olisivat vain 15 euroa, ja olen noita kuolannut siitä asti kun ne ensimmäisen kerran näin. Ongelmanahan tässä on, että housut ovat vain 3/4 pituiset. Sinällään tuossa housunmitassa ei ole mitään pahaa, mutta jos sattuu omaamaan shetlanninponin ruumiinrakenteen (matala ja lyhytjalkainen, sekä hieman pyöreä), niin se koko, joka reisistä mahtuu, on sitten täysmittaisen pituinen. Ja tällöinhän kaikki mittasuhteet menevät ihan pieleen ja housut lyhentävät ennestäänkin lyhyttä vartta vielä tarpeettomasti lisää.


Mallien päällä 3/4 pituus näyttää ihan magealta,
mutta ainakaan tämän pulliaisen päällä ei toimi yhtä hyvin.

Housut ovat siis vielä harkintalistalla, pitänee niitä muutaman kerran käydä vielä sovittelemassa ja makustelemassa. Onko jollakin itsellään tuon mittaisia housuja, tai mitä olette niistä mieltä?

Toinen himotuksenaihe -samaisesta kaupasta- ovat kukkalegginsit! Onko näitä Suomessa(kin) joka kolmannella vastaantulijalla? En vain ole ihan varma, että olenko näissäkin enemmän ihastunut ideaan kuin itse vaatteeseen. Kai nekin on käytävä koklaamassa jotta tietää, että ovatko ne sitten ihanat vai ihan kamalat.


Kaikki kollaasit Polyvoresta

2 kommenttia:

  1. Voi kiitos!:) Ja kiitos kommentista! Aina ihana kun joku jaksaa kommentoida, ja tietenkin sen parempi jos vielä positiivisesti;)

    VastaaPoista