maanantai 22. lokakuuta 2012

Nizzassa

Minulla oli koko kulunut viikko lomaa, ja suurimman osan siitä sain nauttia Nizzan auringon alla. Vierailin siellä myös kesällä, ja nyt toisella käynnillä tuntui koko paikka vielä entistäkin ihanammalta, mielelläni olisin kyllä jäänyt kauemmaksikin aikaa rantakaupungin rennosta meiningistä ammentamaan.Mikään helle ei enää ollut, mutta rannalla oli silti ihan lämmin ja vähän sain väriä (lue: törkeät paksuolkaimisen topin rajat)


Postauksia tulee siis nyt tälleen vähän viiveellä, kun ei reissussa tullut kirjoitettua! Jospa nyt, aurinkoenergialla ja merivoimalla latautuneena jaksaisi kirjoittaakin oikein ahkerasti.


Holidaylook!
Mekko H&M// Takki Mango// Koru Six

Ihanaa oli kun pystyi pukemaan mekon ilman sukkahousuja, ja takkia tarvitsi vain illalla ja aamulla -jos silloinkaan. Nautin kyllä täysin siemauksin rantatyylistä, sen koko kaksi päivää kun siihen oli mahdollisuus, ja näytinkin kuulemma ihan lomalaiselta!


Beach hair. Epätyypilliseen tapaan hiukset kokonaan kiinni!

Sivuranskis päättyi toisella sivulla olevaan sotkunutturaan.


I had a week off, and I spent few days in lovely Nice <3 This was my second wisit there, and I fell even more in love with the city. I so enjoyed the sea and the sun, though it was not superwarm anymore I still spent few hours at the beach every day. Not wearing bikini, but not wearing stockings or jacket either! Now I totally feel like I was on holiday, relazed and happy and full of new energy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti