torstai 4. lokakuuta 2012

Uimalakin ostossaRanskassa on uimahalleissa pakko käyttää uimalakkia, hihii! Musta se on jotenkin hupaisaa. Odotan näkeväni mummoja vesijuoksemassa sellaiset kukkauimahatut päässä.

Itsellänihän ei tietenkään ollut uimalakkia, kuten ei myöskään uimapukua tai -laseja. Otin suuntimeksi Decathlon -nimisen kaupan, jossa tiesin myytävän kaikkia halpis urheilukamoja.Women's swimwear Swimming - LEONY BLACK 1P* NABAIJI - Swimwear
Saisko ton kropan myöskin tuon puvun mukana, kiitos.


Headwear Swimming - LATEX BLACK* NABAIJI - Accessories


Swimming Goggles Swimming - XBASE MAUVE NABAIJI - Accessories
Ostin tällaiset, mutta omani ovat mustaharmaat.

Kaikki ostokseni olivat merkkiä Nabaiji, ja yhteensä kaikille tuli hintaa 11,90! Ei paha, sanoisin.

Uimapuvun suhteen oli kaksi kriteeriä: sen tuli olla musta, ja musta. En periaatteessa kai olisi edes tarvinnut sitä, mutta jos tulee enemmän käytyä uimassa niin en ehkä auringonottoon tarkoitetuissa lappubikineissä halua urheilla. Olin pihi ja ostin sitten ihan sen halvimman vaihtoehdon (5e), kun en tiedä tuleeko miten paljon käyttöä.

Uimalakissa ja laseissa en edes ottanut niitä halvimpia, hassua kun neljän euron ostos (lakki) tuntuu jo panostukselta laatutuotteeseen:D

Nyt olisi sitten välineetkin, eli ei ole enää mitään tekosyytä olla menemättä testaamaan kaikenmaailman Aquacruncheja ja muita hauskankuuloisia vesihillumisia!


Kuvat Decathlon.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti