lauantai 27. lokakuuta 2012

Uusia kenkiä

Kamalasti tuntuu tulevan nyt kenkäpostauksia, mutta kengät ovat yksi suurimmista rakkauksistani <3 Ikävöin kaikkia Suomeen odottamaan jääneitä jalkineita, täällä kun minulla on vain muutamat kenkulit. Mutta enenevässä määrin, näköjään! Koetan jaksaa pian kirjoittaa myös vähän jostain muustakin :D

Côte a côte, 5e
Olen kauan halunnut nudekenkiä, ja minusta nuo niitein koristellut olivat kivat, koska niissä on kuitenkin asennetta. Vaaleat kengät kun helposti ovat sitten myös pliisut ja tylsät, vähän pikkusievät. Muutenkin kengät olivat aika mahtavat, melko hyvät jalassa ja korko on sellainen sopiva, sen verran paksu että voi arkenakin käyttää. Valitettavasti nämä odottavat mua Nizzassa, kaikki tavara kun ei mahtunutkaan käsimatkatavaroissani takaisin Pariisiin!Tienvarsikoju, 5e.
 Mustia peruskorkkareita tarvitsee aina, ja vaikka en niin tuolle rusetille syttynytkään, niin hinta hyvitti mahdolliset muut puutteet. Tulee näitäkin varmasti pidettyä.


Tienvarsikoju Nizzassa, 10e
Näihin kenkiin ihastuin kunnolla. Niiden sininen väri on huikea, ja ovat jalassa aivan hurjan sirot!


Tienvarsikoju, 5e
Kaikkien korkojen lisäksi tuli ostettua myös yhdet kangaskengät. Nämä ovat ihan uskomattoman kevyet, eivätkä luultavasti kestä kuin yhden syksyn (tai kevään), mutta ulkonäkö niitteineen ja kimaltavine leopardivuorineen miellytti, eivätkä nuo niin suurta sijoitusta vaatineet että harmittamaan jäisi.

Nyt vaan täytyy toivoa että lämpimiä ja aurinkoisia päiviä tulisi vielä jotta pääsisin näitä uusia popottimia käyttämäänkin! Ihanaa viikonloppua kaikille :)


Just pictures of some new shoes I've bought this fall. All of them were just 5 e, except the blue ones. I just looove all my shoes, just keep on hoping that it would be warmer so I could wear all my amazing heels!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti