perjantai 26. lokakuuta 2012

Korottomat korkkarit

http://gagafashionland.com/wp-content/uploads/2010/05/lady-gaga-noritaka-tatehana-nude-night-makers1-500x375.jpg
kuva lainattu gagafashionland.com


En tiedä oliko se Lady Gaga joka ensimmäisenä esiintyi tällaisissa heel-less platformeissa, mutta nykyään noita "korottomia korkkareita" näkyy jo blogeissa ja julkkiksilla aika paljonkin.

Jeffrey Campbell - Prickly
Prickly -Jeffrey Canpbell
Kuva nelly.com


Ainakin Nellystä on saanut ostettua tällaisia kenkiä, mutta missään kaupoissa en niitä aiemmin ollut nähnyt. Kunnes sitten Nizzassa, No Carosta löytyi! Vaihtoehtoja väreissä ja malleissa oli parikin, mutta käytännöllisyyden vuoksi päädyin mustiin nilkkureihin (krhm, olivat myös se halvin vaihtoehto....).


Jalassa näyttävät tuhat kertaa paremmalta.

Ja nyt minullakin on siis ihan omat Gaga -kengät! Maksoin noista 40e, eli mielestäni ei ollut kovin paha.
Ja ennen kun kukaan kysyy, niin ei, noilla ei ole vaikea kävellä. Taino, ihan yhtä helppo/vaikea kuin millä tahansa tuon korkuisilla kengillä. Itsekin ihan yllätyin, kuvittelin että vaatisi ihan erilaista askellustekniikkaa, mutta normaalisti vaan mennä viipottaa niinkuin koroilla muutenkin.

HiHii,  ihan hihityttää kun nämä ovat niin ihanat! Täääydelliset Halloweenkengät!I don't know if it was Lady Gaga or someone else who first wore heel-less platforms, but now they're pretty commonly seen in blogs and on celebs. I've been wanting for shoes like that, and from Nice I finally found them! And wery affordaple priced, only 40e. Actually It's not even that hard to walk with those, just as hard as any heels that high.  Now I have my own Gaga shoes, jey!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti