tiistai 23. lokakuuta 2012

Nizzan ostoksia

Nizzassa on minusta kivempi shopata kuin Pariisissa! Kaikki on lähellä, ja näinollen helpommin löydettävissä. Nizzassa on myös mielestäni hintsusti halvempaa, ja teen aina hirmu kivoja löytöjä.Violetit farkut olivat vintageliikkeestä, alun perin Bershkasta. Housut olivat minulle täydellisen kokoiset, ihana sattuma. Näissä on vaan supermatala vyötärö (muistatteko, niitä oli joskus reilu 5 vuotta sitten), ja hetki meni totutellessa. Maksoin housuista vitosen.


Vanhan kaupungin jostain pikkuputiikista tarttui taas mukaan musta neule, jossa hopeisia tähtiä. Tämä on kivasti hieman löysä, mutta ei liian teltta, ja hihat ovat kuitenkin kireät. Myös 5 euroa.
Jonkun rytkykaupan ulkokojusta ostin turkoosin mekon, metsänvihreän topin sekä armeijanvihreän mekon. (Kuvissa värit ovat kyllä ihan erejä kun luonnossa!) Huonolaatuisiahan nämä kaikki ovat, mutta maksoivat (nekin) vitosen kappale, että ei se haittaa joseivät kovin montaa käyttökertaa kestä.

Lisäksi ostin myös parit kengät, mutta ne ansaitsevat kyllä ihan omat postauksen! ;)


I just looooove to shop in Nice! Much more fun than in Paris -believe it or not. Here's some clothes I bought during my stay there.

2 kommenttia:

  1. Nizzassa tekee aina löytöjä! Nyt kun alan miettimään, niin kaikki mun lemppari vaatteet ja asusteet on ostettu Nizzasta. :D Vanhasta kaupungista oon löytänyt maailman ihanimman laukun, jota voisin käyttää joka päivä, jos kehtaisin aina pitää samaa laukkua. Oijoi, nyt tuli ikävä Ranskaan!

    VastaaPoista
  2. Joo siis niin tekee! Ihana kaupunki kyllä muutenkin <3
    Hih, mä alan vasta nyt hitaasti rakastua tähän maahan! Mutta ethän sä (vissiin?) kaukana oo, tervetulloo kyllään joku viikonloppu!;)

    VastaaPoista